Personvernerklæring

Formål

Anskaffelse og behandling av personopplysninger gjøres på bakgrunn av følgende hovedformål:

Målrette markedsføringen av kursene til relevant publikum.
Analyse av nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren din. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt, lagre informasjon for nettstedsanalyse og innhenting av informasjon for å kunne målrette markedsføringen av kursene på nettstedet. 

Personopplysninger

Personopplysninger som lagres om deg omhandler posisjonen din (basert på IP-adressen), hvordan du navigerer på nettsiden og teknisk informasjon om nettleseren din og operativsystemet ditt. Opplysningene blir lagret i samsvar med hva du som bruker har samtykket til. 

Samtykke

Grunnleggende samtykke er aktivert som standard og er nødvendig for å bruke dette nettstedet. Dette samtykket gir brukeren ved å trykke «Jeg godtar» i pop-up vinduet som kommer opp første gang bruker åpner nettsiden fra en ny nettleser eller har slettet informasjonskapsler.

Samtykket “Markedsføring” er ikke aktivert som standard og vil kun bli aktivert etter at brukeren trykker “Jeg godtar” i pop-up vinduet som kommer opp første gang bruker åpner nettsiden fra en ny nettleser eller har slettet informasjonskapsler. Dersom bruker ikke ønsker å gi dette samtykket, kan brukeren trykke “Endre samtykker” i pop-up vinduet og fjerne avmerkingen for “Markedsføring”.

Samtykke: Grunnleggende

Ingen personopplysninger blir lagret. Annen informasjon som ikke kan brukes til å identifisere deg som bruker blir lagret. Dette er informasjon som sikrer at nettstedet fungerer på tiltenkt måte, samt lagring av anonymisert informasjon om nettstedsbruk ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics.

Måten informasjonen er anonymisert på i Google Analytics er følgende:

“ClientId” er endret til en sesjonsinformasjonskapsel.
IP-adressen er anonymisert ved hjelp av “IP Masking”.
Videre brukes Delta Projects Pixel og Facebook Pixel for statistikk og målretting i forbindelse med markedsføring av kursene vist på denne siden. Delta Projects Pixel lagrer ikke personopplysninger. Data som blir innhentet av Facebook Pixel er regulert mellom nettstedets bruker og Facebook gjennom brukervilkårene på Facebook og kan til enhver tid endres her: https://www.facebook.com/ads/settings.

Samtykke: Markedsføring

Dersom dette samtykket er akseptert vil informasjonen ikke bli anonymisert i Google Analytics. I tillegg vil informasjonen bli delt med andre verktøy som kan integreres med Google Analytics, for eksempel med Google Ads. Dette brukes til å kunne målrette annonser som peker til dette nettstedet for å få et mest mulig relevant publikum.

Databehandling, rettigheter og personvernombud

Investio AS behandler informasjonen som er innhentet kun etter formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Informasjonen vil ikke bli solgt eller delt med andre med mindre det foreligger en databehandleravtale med en tredjepart. Databehandleravtalen vil ikke ha annet omfang enn formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Brukeren har rett til innsyn, korrigering eller sletting av personopplysninger og ellers de rettigheter som følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning. Brukeren kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av sine personopplysninger.